Viskas, ką reikia žinoti apie „Paysera“ sąskaitą | Tarpusavio skolinimo platforma SAVY

Viskas, ką reikia žinoti apie „Paysera“ sąskaitą

SAVY rūpinasi investuotojų finansiniu saugumu, tad investavimui skirtos lėšos yra atskirtos nuo platformos ir jos yra laikomos Lietuvos Banko reguliuojamos elektroninių pinigų įstaigos „Paysera“ sąskaitoje. Taigi, norint investuoti SAVY platformoje reikia prijungti, o jei neturite, atsidaryti naują „Paysera“ sąskaitą. „Paysera“ sąskaita yra visiškai nemokama, ją galima atidaryti per kelias minutes, užpildžius registracijos laukelius ir atlikus tapatybę patvirtinančią identifikaciją. Skaitykite toliau ir gaukite atsakymus į dažniausiai kylančius klausimus apie „Paysera“ naudojimo ypatumus.

 

Kaip atsidaryti „Paysera“ sąskaitą?

Nemokamą „Paysera“ sąskaitą galima susikurti tik per mobiliąją programėlę, kurią atsisiųskite iš App Store, Play Store ar Huawei AppGallery. Registracija užtruks vos kelias minutes, o norėdami sužinoti plačiau apie registracijos žingsnius bei kodėl verta atsidaryti sąskaitą, skaitykite čia.

 

Kaip papildyti „Paysera“ sąskaitą?

Papildyti „Paysera“ sąskaita galite keliais būdais – nuo paprasto bankinio pavedimo iki grynųjų pinigų įnešimo. Daugiau apie pinigų pervedimo būdus bei kaip sugeneruoti papildymo nurodymus per elektroninę bankininkystę ar mobiliąją programėlę rasite čia.

 

Kaip pakeisti „Paysera“ sąskaitos limitus?

Viena dažniausių priežasčių, kodėl kartais negalite investuoti, nors sąskaitoje yra pakankamas lėšų likutis – „Paysera“ sąskaitos limitų viršijimas, kai pasiekiate maksimalią dienos, mėnesio ar metų limitą. Taip pat visuomet reikia tvirtinti naujus limitus, jei viršijama 50 000 Eur suma arba sueina 5 metai nuo paskutinio patvirtinimo. Ir privatiems, ir verslo klientams pakeisti savo „Paysera“ sąskaitos limitus nėra sudėtinga. Sužinokite, kaip tai padaryti per internetinę bankininkystę arba mobiliąją programėlę čia.

 

Kaip pasikeisti savo el. pašto adresą, telefono numerį bei persikelti „Paysera“ programėlę į naują telefoną?

Pradėjus naudoti naują mobilųjį įrenginį, savo duomenis galite perkelti vadovaudamiesi šiomis instrukcijomis.